Coronavirus

Strikte maatregelen voor de uitvaartsector vanaf 8 mei 2021

. Bespreking/regelen uitvaart: Deze vinden vooral plaats telefonisch en via mail, enkel details die dit vereisen kunnen nog op ons kantoor met een maximum van 3 nabestaanden besproken worden.

. Groeten overledene: In het mortuarium of rouwcentrum is enkel mogelijk volgens de gelegenheid die geboden wordt, per begroeting maximaal 4 bezoekers waar eenieder een mondmasker draagt en met respect voor de geldende “fysical distancing”.

. Thuisopbaring zijn enkel mogelijk dat covid besmetting absoluut is uitgesloten, hygiëne en “social distancing”  moeten worden gerespecteerd, doch oordeelt de overheid deze optie blijft af te raden.

. Uitvaartdiensten:  Kunnen worden bijgewoond door 50 personen, met de nodige afstandsregel.

. Tijdens deze plechtigheden: Geen fysiek contact tijdens het condoleren, uw medeleven betuigen aan elkaar kan mondeling of door een hoofdbuiging met je hand op het hart.

Kist of urne wordt niet aangeraakt ook daar getuigen we ons respect door een hoofdbuiging, het dragen van een mondmasker is verplicht.

.  Met de heropening van de terrassen mogen er ook weer koffietafels plaatsvinden, evenwel enkel in de buitenlucht (op een terras dus en max 4 personen per tafel).